FunX

Bigboy Caprice en Complex zijn Next Of Kin

  1. Newschevron right
  2. Bigboy Caprice en Complex zijn Next Of Kin
Bigboy Caprice & Complex vormen tegenwoordig de muzikale vriendengroep Next Of Kin. Vanochtend in Start vertelden de artiesten waarom ze hun solocarrières tijdelijk opzij hadden geschoven voor dit nieuwe project.

Do Something

Het idee van Caprice en Complex was om één nummer als Next Of Kin op te nemen, maar dat is uiteindelijk zo uit de hand gelopen dat de artiesten binnenkort een heel album presenteren. De eerste single Do Something is inmidels al verschenen.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/OtjiEBlp7zI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Fields of Meddo
De Amsterdammers ruilden tijdens het schrijfproces de hoofdstad in voor de Achterhoek. Ze vertellen bij FunX dat de nummers zelfs geschreven zijn op een boerderij: "Echt in de middle of nowhere, daar komt ook de titel van ons album Fields Of Meddo vandaan." De albumrelease vindt op 9 maart plaats in het Amsterdamse MC theater. Caprice en Complex releasen de Fields of Meddo via een eigen label, maar hun solo-projecten gaan in de tussentijd gewoon door.

Next of Kin in Start

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F82037028"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie