FunX

Idaly en Katnuf verrast met nominaties voor FunX Music Awards

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Idaly en Katnuf verrast met nominaties voor FunX Music Awards

Idaly en Katnuf bestormden het afgelopen jaar de hitlijsten met hun muziek en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zo is Idaly voor de FunX Music Awards genomineerd in drie categorieën en maakt Katnuf kans op de awards voor Next Best en Best Song. Ouassima ging bij beide artiesten langs om hen te verrassen met hun nominaties. Heb jij al gestemd? Zo niet, stem dan hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX Music Awards 2023

Op donderdag 25 mei is het weer tijd voor de FunX Music Awards. De genomineerde FunX-artiesten strijden tijdens de awardshow in AFAS Live in Amsterdam om de belangrijkste muziekprijzen. FunX pakt groots uit, aangezien het de tiende editie is van de FunX Music Awards.

De tiende editie van de awardshow wordt met optredens van onder meer Boef, Bokoesam, Ronnie Flex, Idaly, Katnuf en Kleine John & Chavanté onvergetelijk. De komende weken zullen nog meer namen aan de line-up worden toegevoegd. Meer over de FunX Music Awards vind je hier. Wil je zeker zijn van een plekje bij de awardshow? Koop dan hier je tickets en vergeet vooral niet op je favoriete artiesten te stemmen via de onderstaande knop.

Stem nu

Ster advertentie
Ster advertentie