FunX

Ricardo gaat met de zus van zijn ex: "Zijn inmiddels 10 jaar getrouwd"

foto: foto ter illustratie: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Ricardo gaat met de zus van zijn ex: "Zijn inmiddels 10 jaar getrouwd"

Ricardo heeft op een wel heel bijzondere manier zijn ware liefde gevonden. Hij ging namelijk met het zusje van zijn ex en ze zijn inmiddels al tien jaar gelukkig getrouwd. In start met Fernando vertelt Ricardo in geuren en kleuren hoe deze liefdesrelatie tot stand is gekomen.

Met het zusje van zijn ex

Ricardo vertelt hoe hij met het zusje van zijn ex belandde. "Ik had eerst een relatie met een meid en dat ging voorbij, omdat zij niet trouw was", begint hij. Daarna is Ricardo doorgegaan met zijn leven en heeft hij voor een tijdje nog een andere relatie gehad. In die tijd had Ricardo ook een hele goede vriendin en dat was, je raadt het al, het zusje van zijn ex. "Wij konden het heel goed met elkaar vinden en van het een kwam het ander." Het koppel is inmiddels tien jaar getrouwd en ze hebben drie dochters.

Daten met de zus van je ex?! Ricardo deed het en is nu al 10 jaar met haar getrouwd!

Zijn ex en zijn broer

Daten met iemands broer of zus is niet bepaald iets wat over het algemeen gewaardeerd wordt. (oid) Maar volgens Ricardo is het allemaal koek en ei tussen zijn ex-partner en het koppel. "Zij is ook gewoon doorgegaan met haar leven." Er zijn dus geen problemen tussen hen, integendeel. Hij meent dat ze ook gewoon met zijn allen Kerst vieren, iets dat zij allemaal hartstikke gezellig vinden.

Het verhaal van Ricardo wordt nog bizarder, want ook tussen zijn ex en Ricardo’s broer zijn de vonken overgeslagen. Zo vertelt Ricardo dat zij het zo gezellig vonden samen, dat ze zelfs een aantal keer het bed met elkaar gedeeld hebben. "Dit was vijf of zes jaar nadat wij een relatie hadden gehad met elkaar", zegt hij. Volgens Ricardo is alles mogelijk als het om de liefde gaat, zolang je maar eerlijk tegen elkaar bent.

Ster advertentie
Ster advertentie