FunX

Famke Louise vertelt waarom ze met okselhaar op cover LINDA.Meiden staat

  1. Newschevron right
  2. Famke Louise vertelt waarom ze met okselhaar op cover LINDA.Meiden staat

Famke Louise siert deze maand de cover van het tijdschrift LINDA.meiden. De manier waarop de 20-jarige artiest op de cover staat, heeft voor nogal wat ophef gezorgd. Op de foto laat Famke namelijk haar okselhaar zien. Dat daar veel verschillende meningen over zouden ontstaan, had ze wel verwacht, zo vertelt ze in Turn Up! aan Giorgio en Vanessa.

Gelijkheid

"Er zit veel meer achter dan alleen: 'O Famke staat met okselhaar op de cover'," aldus Famke die wil dat mensen wakker geschud worden. "Iedereen gaat hier verschillende meningen over hebben. Dat hou je gewoon. Maar aan het einde van de dag doe ik wel altijd wat ik zelf wil en waar ik me goed bij voel." Famke hoopt met de cover een gesprek te starten over de gelijkheid tussen man en vrouw: "Waarom mag een man sommige dingen wel doen en een vrouw niet?" Ze verwijst ook naar de muziekindustrie, waar helaas nog steeds weinig vrouwen deel van uitmaken volgens haar.

Geschoren

Giorgio en Vanessa waren ook erg benieuwd of Famke het aankomend festivalseizoen haar nieuwe look zou rocken op het podium. Maar dat is niet het geval, want haar oksels zijn alweer geschoren.

"Maar áls ik het zou willen laten staan, dan doe ik dat gewoon. Daar heb ik schijt aan."

Ster advertentie
Ster advertentie