Entertainment

Ronnie Flex en Famke Louise schelden als ze Temptation Island kijken

foto: youtube/rtlentertainment
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex en Famke Louise schelden als ze Temptation Island kijken

Ronnie Flex liet wat nieuwe tracks van zijn aankomende album 8 horen tijdens de tour met Deuxperience die hij vrijdag aftrapte in Groningen. Achteraf sprak presentatrice Veronica voor RTL Boulevard met de FunX-artiest over zijn muziek, het vaderschap en zijn ongelofelijke liefde voor Temptation Island.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goede band met dochter

Ronnie had het de afgelopen maanden zo druk dat hij het liefst zichzelf had willen klonen, maar alles valt volgens hem wel op zijn plek. "Nieuwe muziek komt eraan. Met mijn dochter gaat het goed en de 8-tour is uitverkocht." Dat het vaderschap veel tijd en energie kost, wist Ronnie Flex vooraf al, maar met een dochtertje is het volgens hem toch anders: "Ik wil het goed doen. Het is belangrijk dat we een goede band kunnen opbouwen, zodat ze altijd open tegen me is."

Temptation Island met Famke

Ronnie Flex werkt hard, maar nu zijn hand in het gips zit moet hij het rustiger aan doen. Daardoor heeft hij tijd voor dingen die hij de afgelopen maanden gemist heeft, zoals het vorige seizoen van Temptation Island dat volgens de artiest het hardste seizoen ooit blijkt te zijn: "Ik heb nooit het derde seizoen gezien en dat is blijkbaar het hardste season ever. Besef, ik ging slapen en werd wakker met pijn in mijn hart. Als we met Famke kijken, ben ik de meiden aan het uitschelden en is zij de jongens aan het uitschelden."

Ster advertentie
Ster advertentie