STER Advertentie
STER Advertentie

DJ Lucky Jones winnaar van de FunX DJ Battle 2019!

DJ Lucky Jones winnaar van de FunX DJ Battle 2019!

Vrijdag 19 april 2019 - 18:04 uur

|

Door:

Kavita

DJ Lucky Jones is de gelukkige winnaar van de FunX DJ Battle 2019! Gisteravond streden verschillende talentvolle dj's om deze mooie titel in Annabel. Lucky Jones sprong een gat in de lucht toen bekend werd dat hij had gewonnen van zijn medefinalist DJ Quinna. De deelnemers werden beoordeeld door de ervaren juryleden DJ Irwan, Abstract en Flava. 

Ook op Instagram deelt DJ Lucky Jones zijn geluksgevoel. "WOW! Mijn doel is altijd al geweest om mijn liefde en passie voor wat ik doe met zoveel mogelijk mensen te delen. Het feit dat ik de kans heb gekregen om dat op deze manier te doen, is iets wat ik nooit zal vergeten... FunX DJ Battle Winner of 2019!" 

PRIJZEN

DJ Lucky Jones heeft met zijn winst niet alleen een mooie FunX DJ Belt gekregen, maar hij mag ook een set draaien tijdens de FunX Music Awards. Daarnaast mag hij optreden op het Get Loose Festival en Rotterdam Unlimited. Maar daar blijft het niet bij, want de winnaar krijgt een kwartaal lang een eigen uur in de zaterdagprogrammering van FunX. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • Ondanks vrienden toch eenzaam? "Eenzaamheid is iets anders dan alleen zijn"

  • Grote kans op derde hittegolf van het jaar

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.41756-dj-lucky-jones-winnaar-van-de-funx-dj-battle-2019"}