FunX

"Tweede theatertour van Kapsalon de Comedy wordt hilarisch"

  1. Newschevron right
  2. "Tweede theatertour van Kapsalon de Comedy wordt hilarisch"

De voorstelling Kapsalon de Comedy is terug! Volgende week vrijdag start de theatertour in de Amsterdamse Meervaart. Ook dit keer belooft het hilarisch te worden, zo vertelde actrice Toprak Yalçiner vanmorgen in Start. Zij speelt de charmante Esra die de wereld van drie vrienden op z'n kop zet.

"We zijn deze week begonnen met de repetities. Ik heb er heel veel zin in! We hebben ook een nieuwe kapper dit seizoen. We liggen nu al in de deuk, dus het kan alleen maar beter worden." De nieuwe kapper waar Toprak het over heeft, is Gürkan Küçüksentürk. Hij vervangt Sinan Eroglu.

drukke dame

Kapsalon de Comedy is niet het enige waar Toprak het druk mee heeft. Ze is bezig met haar eerste speelfilm Rokjesdag. Daarnaast is de voormalig GTST-actrice is vanaf vier januari ook te zien in een nieuw RTL-programma.

"Voor dit programma zijn we met tien BN'ers naar Turkije afgereisd. Ik heb nog nooit zo'n heftige week achter de rug gehad. Het was een fantastische tijd, maar zo zwaar." Het belooft hilarische televisie te worden.

Ster advertentie
Ster advertentie