STER Advertentie
STER Advertentie

Diquenza: "Frenna is in principe een wonderkind"

Zaterdag 6 juli 2019 - 22:06 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Diquenza was het afgelopen seizoen hoofdjurylid van FunX Talent: Summer Vibes waar YannO tot winnaar werd gekozen. Een onderdeel van de prijs die Yann0 won, is dat hij de studio in mag duiken met de producer van Vervloekt, Pull Up Game Strong en Ewa Ewa.

Track met Yann0

Het kan echter nog even duren voordat Diquenza en YannO samen de studio induiken, want tijdens Pal Mundo vertelde de producer dat het eventjes niet goed gaat met de winnaar van FunX Talent: “Momenteel heeft YannO iets met zijn stem, dus we moeten het even een klein beetje uitstellen.”

Samenwerken on the spot

Diquenza vertelt dat hij op verschillende manieren werkt met artiesten. "Soms heb ik een beat klaarliggen die bij iemand past. Bij deze man heb ik een idee in mijn hoofd en dat gaan we gewoon live doen in de studio. Dan heb je feedback van mij, van hem en dan kom je bij het eindresultaat. Zo werk ik ook met Frenna, live on the spot."

Frenna: wonderkind

Diquenza won tijdens de afgelopen FunX Music Awards een award voor Best Collabo met Viraal, een van zijn vele samenwerkingen met Frenna. Hij vindt het ook een fijne rapper om mee samen te werken: “Frenna is in principe een wonderkind. Ik zit met veel mannen en vrouwen in de studio, maar hij is wel een van de uitblinkers. Er zijn meer mensen die zo werken, maar hij is wel echt viraal.”

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Makers 'Get Out' droppen spannende trailer 'Don't Let Go'

  • Italië steeds strenger: deze toeristen kregen €1000 boete

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.42734-diquenza-frenna-is-in-principe-een-wonderkind"}