FunX

Fajah Lourens heeft een nieuwe vriend

  1. Newschevron right
  2. Fajah Lourens heeft een nieuwe vriend
“Ik ben verliefd, maar ik vind het wel eng. Je wordt er ook zo onzeker van,” vertelde Fajah Lourens vanochtend in Start met twinkelende ogen. Haar nieuwe liefde heeft ze ontmoet op Ibiza en hij werkt in een kledingwinkel. “Het is niet iemand die mijn reet likt. Ik heb weleens een vriendje gehad die dan echt alles deed. De afgelopen twee jaar zijn namelijk aardig wat mannen de revue gepasseerd,” zegt ze lachend.

Tatoeage van ex

Fajah heeft een nieuw liefde, maar ze probeert ondertussen nog van een tatoeage af te komen waar de naam van haar ex op staat. “Het doet zoveel pijn en het duurt zo lang het is nog niet weg na zes behandelingen. Hij is heel klein, maar wel op een intieme plaats” aldus Fajah.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F81892921"></iframe>
{/source}

Vrachtwagen

Fajah twitterde een paar dagen terug een foto van haarzelf achter het stuur van een vrachtwagen. Bij FunX vertelt ze dat het geen carrièreswitch is, maar dat ze benaderd is voor een televisieprogramma. “Ik dacht nou ja leuk, misschien komt het ook nog is van pas. Maar de eerste les ging al niet zo heel goed, ik ramde bijna een verkeersbord uit de grond”.

Innovador

Acteren heeft Fajah geen tijd meer voor en daar wil ze ook geen moeite meer in steken. Haar volledige focus ligt op het draaien als dj en produceren, zoals haar nieuwe plaat Innovador. Ze draait ook in het buitenland, zo staat Fajah op 28 april in Dubai en wil ze ook nog even langs India. Ook draait ze 13 april op Wasteland, tussendoor heeft ze het druk met haar kinderen en platen produceren.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/wrXcFz55Oo0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie