STER Advertentie
STER Advertentie

#EHBQ: FunX gaat verveling tegen met Eerste Hulp Bij Quarantaine

#EHBQ: FunX gaat verveling tegen met Eerste Hulp Bij Quarantaine

Maandag 23 maart 2020 - 12:31 uur

|

Door:

Elize

Begin jij je na een week in quarantaine al aardig te vervelen? FunX komt samen met 3FM en KX Radio in actie om de verveling te bestrijden. Met de hashtag #EHBQ, wat staat voor Eerste Hulp Bij Quarantaine, delen we de beste tips op Instagram.

Lees ook: Coronacrisis: dit is wat je van FunX kunt verwachten

Live op insta

FunX-dj Ouassima gaat elke dag live op Instagram en jij kunt meedoen en tips aandragen via de hashtag #EHBQ. Maar FunX is er nog op veel meer vlakken voor jou in deze bizarre periode. We blijven natuurlijk verhalen delen van onze luisteraars en houden we je op de hoogte van het laatste coronanieuws. Je kunt alle updates volgen via FunX.nl/corona en onze liveblog op de homepage. Daar lees je onder andere updates uit het buitenland, door onze eigen 'correspondenten'. Ook geven we je tips over hoe je bijvoorbeeld het thuiswerken kunt volhouden, welke nuttige dingen je kunt doen in isolatie of welke films over virusuitbraken je kunt gaan checken als je je verveelt.   

Geen concerten?

Uiteindelijk is ook muziek een onmisbaar deel van FunX en daarom is er een speciale Lockdown PlaylistDeze Spotify-afspeellijst wordt dagelijks aangevuld met requests van luisteraars. Liever een sessie? Dat kan ook! Nu jij niet naar een concert kunt, brengt FunX de muziek gewoon naar jouw huiskamer, bijvoorbeeld met deze Lockdown Session van Frenna en zijn 777 Band. 

Lees ook: Bouw thuis je eigen mini-fissa met de FunX Lockdown-playlist

Populair op FunX.nl

  • 'Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona'

  • Nomineer nu je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards!

  • Grote rellen in Haagse Schilderswijk, vier aanhoudingen

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • Rapper Barbenoirx over mishandeling Yasmine: ''Ik ben geen monster''

  • Reizigers uit Marokko kunnen Nederland niet in vanaf donderdag