STER Advertentie
STER Advertentie

De 'Lockdown Life' van Bizzey: "Ik ben tuinman geworden"

De Lockdown Life van Bizzey: "Ik ben tuinman geworden"
Foto: Nikki van Toorn

Woensdag 25 maart 2020 - 12:32 uur

|

Door:

Francesco

Alle concerten en grote evenementen zijn gecanceld tot 1 juni en dat betekent natuurlijk slecht nieuws voor veel artiesten. Maar hoe gaat het thuis eigenlijk met hen? In Start belde Fernando Bizzey even op om te checken hoe zijn Lockdown Life is en hoe hij zijn quarantainedagen doorbrengt. De rapper gaf gelijk wat tips mee over hoe je je tijd goed kan gebruiken.

Tuinman

Veel artiesten lopen in deze tijd veel inkomsten mis en dat is natuurlijk fucked up. Aangezien de opties nu beperkt zijn qua optredens, probeert Bizzey gewoon te chillen en van zijn vrije tijd te genieten. "Ik werk eigenlijk altijd te veel. Vorig jaar heb ik zo kaolo veel shows gedaan, ik ben wel even cool nu. Ik ben een soort van verlengde vakantie aan het houden." Tijdens die 'verlengde vakantie' komt Bizzey er ook achter dat hij nog meer talenten heeft. "Ik heb normaal gesproken een tuinman die allemaal shit doet, nu ben ik het allemaal zelf aan 't doen. Ik zit gewoon in m'n zen-fase." Uiteraard volgt de rapper alles op het nieuws en leeft hij mee met alles en iedereen. 

"Het is natuurlijk verschrikkelijk wat er gebeurt. Mensen gaan dood en shit, ziekenhuizen zijn overvol en mensen in de zorg hebben echt nul vrije tijd. Daarnaast zijn er mensen die al ziek waren en die nu heel moeilijk aan hulp komen. Ik leef zeker mee met die mensen."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Investering tip
Maar Bizzey blijft uiteraard niet helemaal stilzitten. Het maken van muziek gaat gewoon door en hij heeft genoeg tijd om na te denken over nieuwe dingen. Daar is hij ook zeker mee bezig en de rapper wil een tip geven aan iedereen. "Voor de ondernemers onder ons en de mensen die nog een klein beetje geld overhebben: denk goed na, want een crisis is eigenlijk een situatie waarin je nog veel rijker kan worden met het geld dat je hebt." Zelf maakt hij in de tussentijd zijn droom waar door twee villa's te laten bouwen op Bali. "Dat is wel echt kaolo lekker man."

Lees ook: Bizzey, Poke en Donnie worden ontgroend bij studentenvereniging in ‘Skaffa’

Challenge

Om je thuis nog extra te vermaken en de tijd te doden, heeft Bizzey nog iets leuks bedacht. Hij bracht afgelopen week zijn tune Skaffa uit samen met Donnie en Poke en start daarom online een challenge waaraan je mee kunt doen. "Ik gooi 'm vandaag, morgen of overmorgen op TikTok en ik heb ook alvast een challenge op Instagram gezet. Het is iets wat je kunt doen in je eentje. Je kan anderhalve meter afstand houden met degene die filmt. Dus het is helemaal corona-safe."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • 'Hier zit toch geen zand'-meisje doet verhaal na 14 jaar: "Ik leef niet onder een brug"

  • Tomy Holten overleed een uur na arrestatie: waarom hoorden we hier zo weinig over?

  • Tiener (16) krijgt emotioneel verzoek van man (31): "Verzin een betere aanpak"

  • Surinaamse coronawoordvoerder Danielle Veira gaat weer viral: "Help jezelf"

  • Twee aangiftes tegen Rotterdamse politie wegens mishandeling en discriminatie

  • Alle vier agenten betrokken bij dodelijke arrestatie George Floyd aangeklaagd