FunX

Nordin wordt voor het eerst vader!

foto: YouTube: @ChannahKoerten
  1. Newschevron right
  2. Nordin wordt voor het eerst vader!

Onze eigen Nordin Besling gaat papa worden! Zijn vriendin Channah Koerten en hij zijn in verwachting en deelden dit op eerste kerstdag met de rest van de wereld. Ook zien we überhaupt voor het eerst dat Nordin en Channah een stelletje zijn in de tweede aflevering van Channah's nieuwe YouTube-serie Een nieuw leven met de Koertjes.

Een Nieuw Leven

In de tweede aflevering van Een nieuw leven met de Koertjes laat Channah onder meer haar nieuwe huis in Nederland zien. De eerste aflevering ging over het verbreken van de relatie met haar eerdere vriend, Quentin Jarrett, die de vader van haar eerste twee kindjes is. Omdat ze uit elkaar zijn gegaan, besloot Channah met haar kinderen terug te verhuizen van Curaçao naar Nederland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In verwachting

Als duidelijk wordt dat Channah een nieuwe liefde in haar leven heeft, verklapt ze ook het gelukzalige kerstnieuwtje dat zij en haar nieuwe lief in verwachting zijn. Over hoe ze elkaar ontmoetten, zegt Channah dat ze hem eerst een "foute, gladde gozer uit Den Haag" vond. Hij versierde haar door te zeggen dat hij had genoten van haar in de jungle, verwijzend naar Channah's deelname aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. Uiteindelijk wist Nordin haar toch te charmeren en de rest is geschiedenis.

Liefdevolle reacties op babynieuws

Veel fans en bekendheden reageren liefdevol op het leuke babynieuws. "Yesssss ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", schrijft Anna Nooshin, terwijl Famke Louise een comment achterlaat met "Gefeliciteerd ❤️❤️❤️❤️😍". Iemand anders reageert onder de post van Channah: "Zo blij om te zien dat je gelukkig bent na alle ellende die je hebt meegemaakt. Je verdient het als geen ander."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie