Naar homepage
FunX

Josylvio wordt versierd door FunX-luisteraars en krijgt verrassing

  1. Newschevron right
  2. Josylvio wordt versierd door FunX-luisteraars en krijgt verrassing

Josylvio was vanochtend te gast in Start met Fernando. Hij dropte vannacht zijn nieuwe track Waarom Zoeken Naar Liefde samen met Mula B & Yung Felix. Samen met Fernando sprak hij over zijn liefdesleven, acteercarrière en nieuwe album. En er waren nog een paar FunX-luisteraars die hem probeerden te fixen met een paar gekke pick-up lines.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik ben gewoon constant iets aan het doen. En ik heb nog heel veel verrassingen in de koelkast liggen."

Zoeken naar do

In zijn nieuwe track zegt Josylvio: "Waarom zoeken naar liefde, als je kan zoeken naar do?" Maar vindt hij de do, the money, el dinero écht zoveel belangrijker dan liefde? “Ja en nee man. Ik denk dat als je geen geld hebt, je ook nog niet de tijd hebt om je te settelen voor liefde. Dus ik denk dat stabiel zijn en dingen rechtzetten in het leven eerst even belangrijker zijn dan je focussen op liefde.” Maar dat betekent niet dat hij niet in liefde gelooft. “Ik geloof in Hella Love, man.”

Work hard, play hard

Behalve zijn shows, runt Josylvio natuurlijk ook nog zijn eigen label en heeft hij het druk met allerlei andere activiteiten. Op de vraag of hij nog veel tijd in de studio kan doorbrengen, antwoordt hij: “Zolang ik in de studio kan zijn, ben ik daar. [...] Ik kan niet meer elke dag drie pokoes maken, maar het zit nog wel in me. Ik maak er elke week nog wel vijf op zijn minst. Maak je niet druk.”

Nieuw album

En je hoeft je zeker niet druk te maken, want binnenkort komt zijn nieuwe album uit! Op 4 oktober om precies te zijn. Josylvio: “Ik zou het in je agenda of op je muur schrijven als ik jou was. Je weet toch, dan krijg je het niet uit je hoofd.” Op de vraag of hij met een dubbelalbum gaat komen, doet Josylvio nog een beetje mysterieus tegen Fernando.

“Bro, besef je wel hoeveel pokoes ik heb gedropt sinds Gimma eigenlijk? Ik ben gewoon constant iets aan het doen, zeg maar. […] En ik heb nog heel veel verrassingen in de koelkast liggen. Don’t you worry.”

Acteercarrière

Dat Josylvio vol met verrassingen zit, bewees hij gisteren ook al op zijn Insta. Daar kondigde hij aan dat we zijn acteerskills kunnen bewonderen in het nieuwe seizoen van de serie Mocro Maffia. Josylvio: "Ik denk dat het die next step is in je artiestencarrière. Maar het is wel echt een heel ander vak dan rappen man. Als je gaat acteren speel je heel iemand anders dan wie je daadwerkelijk bent. Ik denk dat dat soms wel tricky is hier en daar."

Mega-fan

In de show belde Josylvio nog met mega-fan Jordy. Jordy heeft drie keer kanker gehad, maar is nu eindelijk compleet genezen. Zijn idool Josylvio verraste hem met een exclusive hoody en trainingspak én gaf nog een mooie boodschap mee.

“Gefeliciteerd man bro. Ik ben super blij om dit te horen. Dit soort dingen geven me alleen maar positieve energie. Je bent een fucking strijder, dus een applausje in de FunX-studio hier voor jou. Alleen maar positief denken, dan ga je er gewoon sowieso all the way komen man. Dat heb je zelf gezien.”

Pick-up lines

Natuurlijk kon Josylvio the building niet verlaten zonder mee te doen aan een spelletje. Aangezien hij meer op zoek is naar money dan liefde probeerden FunX-bellers hem tóch te fixen met gekke pick-up lines. Er kwam nog een mooie verrassing aan het einde, want zijn track is komende week de FunX DiXte!

Ster advertentie
Ster advertentie