FunX

Maria is fetisjmodel: "Iemand vroeg of ik een levende goudvis wilde inslikken"

foto: Instagram: maria___alive
  1. Newschevron right
  2. Maria is fetisjmodel: "Iemand vroeg of ik een levende goudvis wilde inslikken"

Maria (27) is fetisjmodel en maakt video's voor mensen met allerlei verschillende voorkeuren. Zo wordt haar bijvoorbeeld gevraagd om een levende goudvis in te slikken, maar ook om een hamster in een glas onder te dompelen in urine. In Start met Fernando vertelt ze meer over haar werkervaringen als fetisjmodel: "De meeste aanvragen die ik krijg zijn eigenlijk of ik hele grote maaltijden wil eten en of ik dan een before en after van m'n lichaam wil laten zien."

'Shit, dit is een fetisj'

Maria begint met uitleggen hoe ze in godsnaam op dit idee is gestuit. "Eigenlijk op een hele stomme manier. Ik werkte voltijd bij de Lidl om mijn studie te betalen, maar op een gegeven moment kreeg ik minder uren. Dus ik moest een oplossing verzinnen, want ik woonde al op mezelf. Via YouTube ben ik er toen op gestuit. Ik maakte Mukbang video's. Daarin eet je gewoon en ben je gezellig met je kijkers aan het kletsen. Toen kwam ik erachter van 'shit, dit is ook gewoon een fetisj voor mensen'", aldus Maria, die er vervolgens achterkwam dat er aardig geld mee te verdienen viel. "En ja, wie wil er niet lekkere maaltijden eten de hele dag."

Quote

Meestal hele grote maaltijden opeten met before en after foto's van m'n lichaam.

Maria

Camera opeten

Inmiddels krijgt Maria de gekste aanvragen van klanten. "De meeste aanvragen die ik krijg zijn eigenlijk of ik hele grote maaltijden wil eten en of ik dan een before en after van m'n lichaam wil laten zien. Of dat ik doe alsof ik de kijker opeet. Dus zeg maar, een persoon levend opeten", legt ze uit, die daarvoor een speciale camera moest aanschaffen "die waterproof is en in z'n geheel in m'n mond past". Of die camera dan ook echt haar slokdarm in verdwijnt? "Nee, dat durf ik zelf nog niet, maar ik heb het wel gezien bij anderen."

Quote

Of ik goudvissen levend zou willen inslikken en dan met het idee dat die nog levend in je rond zou zwemmen.

Maria

Hamsters en goudvissen

De aller gekste aanvraag was van een klant die Maria vroeg of zij een custom video wilde maken. "Dus ik zei: 'Geen probleem, laat maar horen wat je wil'. Eerst vroeg hij of ik iets levends wilde opeten. Toen zei ik: 'Nou, dat dacht ik niet'. Toen zei hij: 'Oké, als alternatief, kan je dan een hamster in een glas onderdompelen in urine, zodat de hamster verdrinkt?', en hij was heel serieus."

Een andere klant wilde haar graag een goudvis zien opeten. "Of ik goudvissen levend zou willen inslikken en dan met het idee dat die nog levend in je rond zou zwemmen, maar ja, we weten allemaal dat dat beestje binnen twee seconden dood zou zijn. Ik vind dat helemaal niks. Dieren horen niet bij je privéleven op die manier", aldus Maria.

'Kan er prima van leven'

Maria wil niet vertellen wat ze precies verdient, omdat ze dat privé vindt, maar zegt wel dat je er prima van kan leven. Ook zegt ze dat een toekomstige partner maar beter kan accepteren wat zij om haar brood te verdienen. "Anders is daar de deur", lacht ze. Haar vrienden en familie zijn eigenlijk allemaal positief en accepteren het als haar baan. "Ze zijn vooral heel erg nieuwsgierig aan het eind van de week om te weten wat ik nou weer heb meegemaakt."

Ster advertentie
Ster advertentie