FunX

Dj Wef is iedere zaterdag te horen in FunX Fissa: "Eindelijk hoor ik erbij"

foto: Karim Sahmi
  1. Newschevron right
  2. Dj Wef is iedere zaterdag te horen in FunX Fissa: "Eindelijk hoor ik erbij"

FunX Fissa-fans hebben sinds afgelopen week nog een reden om elke zaterdagavond naar hun favoriete zender te luisteren. Dj Wef heeft zich namelijk bij het FunX-team aangesloten en is iedere zaterdag tussen 22.00 en 23.00 uur te horen in FunX Fissa. Voordat ze haar eerst set draaide, vertelde ze aan Nordin hoe ze haar zwangerschap combineert met haar carrière als dj.

Live mixtapes

Tijdens Nordin's Night Out liet DJ Wef weten dat ze er erg naar heeft uitgekeken om het FunX Fissa-team te joinen. "Eindelijk hoor ik erbij. Iedere zaterdag ga je me horen tussen 22.00 en 23.00 uur. Normaal gesproken maak ik nooit mixtapes, maar ik vind het echt tof om het nu live te doen, dus ik hoop dat mensen een beetje gaan bouncen."

Terug in de studio

De winnaar van de FunX Music Award voor Best DJ maakte eerder dit jaar bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Omdat ze last had van zwangerschapskwaaltjes stond muziek even op een laag pitje, maar inmiddels is Wef weer volop in de studio te vinden. "Ik ben een tijdje niet naar de studio geweest, omdat ik heel misselijk was door mijn zwangerschap. Het was dan ook heel moeilijk te combineren, maar inmiddels heb ik de muziek weer opgepakt. We zitten weer in de studio, maar er staan nog geen releases vast."

Ster advertentie
Ster advertentie