FunX

Sander en Vanessa lieten zich 'professioneel photoshoppen' en dit is het resultaat

  1. Newschevron right
  2. Sander en Vanessa lieten zich 'professioneel photoshoppen' en dit is het resultaat

Niet tevreden met je looks maar ook geen zin om naar de sportschool te gaan? Laat jezelf 'professioneel photoshoppen' en je foto's zijn weer Instagram- of Tinderwaardig. Er zijn online talloze digitale knutselaars te vinden die voor een paar centen beloven jou een stuk knapper/gespierder/groter te maken. Vanessa en Sander probeerden het uit en dit is het resultaat.

twee maandjes sportschool

Sander gaf de photoshopper de opdracht om hem er gespierder uit te laten zien en is behoorlijk onder de indruk van het resultaat. Het is zo subtiel en geloofwaardig dat hij in eerste instantie zelfs dacht dat er bijna niks aan de foto gedaan was. Volgens hem zou iedereen op Instagram het sowieso geloven.

"Die foto kwam binnen en ik dacht dat hij er niks aan had veranderd. Toen zag ik het origineel en dacht ik: mijn god, wat ben ik eigenlijk een dun, miezerig mannetje!"

Make-upje erbij

Vanessa is minder tevreden met het eindresultaat. Haar taille is wat smaller gemaakt en haar borsten wat gelift, maar haar gezicht heeft een nogal apart make-upje gekregen.

Instagram vs. Reality

Vanessa stuitte op een Instagrampagina waar bewerkte, fleeky foto's van celebrities of influencers worden vergeleken met échte beelden. En die verschillen zijn soms best shocking...

Ster advertentie
Ster advertentie