FunX

Kelly heeft een sugardaddy: "De teller staat nu op 110.000 euro"

foto: Shutterstock | Ter illustratie
  1. Newschevron right
  2. Kelly heeft een sugardaddy: "De teller staat nu op 110.000 euro"

Vooral vrouwelijke Instagramgebruikers zullen het wel herkennen: dm's van onbekende mannen die vragen of je hun sugarbaby wil zijn. Ze bieden grote geldbedragen aan in ruil voor gezelschap, foto's of simpelweg het sturen van appjes. Ook Suus ontving zo'n berichtje en besloot er voor de grap op in te gaan. Al snel bleek het too good to be true, maar luisteraar Kelly* heeft wél een echte sugardaddy. Ze vertelt erover in Jouw Stad.

110.000 euro

Kelly, die niet herkenbaar op de radio wil, vertelt dat niemand weet van haar sugardaddy. De man in kwestie biedt haar al anderhalf jaar lang financiële ondersteuning. "De teller stond gisteren op 98.000 euro. Maar ik heb het net opnieuw berekend en het is nu 110.000 euro", vertelt ze aan Suus.

Wat er van Kelly verwacht wordt als sugarbaby? "Gewoon mezelf zijn", zegt ze. "Het is niet zo dat er één keer in de week iets vaststaat ofzo. We hebben gewoon een leuke tijd samen."

Quote

De term sugardaddy vind ik iets negatiefs hebben, dan denk ik aan oudere mannen van 60 à 70 jaar.

Zakenrelatie

De relatie tussen Kelly en haar 'daddy', zoals ze hem liever noemt, begon vriendschappelijke. "De term sugardaddy vind ik ook iets negatiefs hebben. Ik denk dan aan oudere mannen van 60 à 70 jaar. Deze man is midden 40 en nog superhip."

Kelly ontmoette haar daddy niet via internet, maar via haar werk. Ze vertelt dat ze eigenlijk helemaal niet naar zo iemand op zoek was, maar een periode intensief met de man in kwestie samenwerkte. "Er is een half jaar lang niks gebeurd. Ik zat toen nog in een relatie. Hij heeft rustig afgewacht en toen toegeslagen", zegt Kelly lachend. Nu ziet ze hem een keer in de twee weken.

Goede band

Kelly benadrukt dat ze ook haar eigen geld verdient met een eigen business en dat haar daddy haar slechts ondersteunt. "We hebben momenteel zo'n goede band dat ik denk dat het wel zo zal blijven. Het maakt het ook makkelijk dat hij geen relatie of kinderen heeft, het is gewoon een harde werker net als ik. Het is ontzettend fijn als je kan levelen met iemand."

Niet alles is wat het lijkt

Aan dames die ook overwegen in zee te gaan met een sugardaddy, adviseert Kelly: "Ga slim om met geld. Door mijn geld slim te investeren heb ik er drie ton van kunnen maken. Het is een bewuste keuze geweest om het bijvoorbeeld niet aan merkkleren te besteden."

Kelly heeft dan misschien geluk met haar daddy, er lopen ook genoeg mannen rond met verkeerde intenties. Of mannen die helemaal niet blijken te zijn wie ze zeggen. Dat ontdekte ook Suus, toen ze met aanmoediging van luisteraars inging op een berichtje in haar dm-inbox. Check hieronder hoe dat afliep.

Dm's die Suus ontving op Instagram

*Haar naam is wegens privacyredenen gefingeerd. De echte naam is bekend bij de redactie.

Ster advertentie
Ster advertentie