FunX

'New Skool Rules' bij Lijn5 met Farid & Sticks

  1. Newschevron right
  2. 'New Skool Rules' bij Lijn5 met Farid & Sticks
Wat Noorderslag en Amsterdam Dance Event zijn voor de vaderlandse popmuziek en dance, dat moet New Skool Rules (NSR) worden voor Hiphop en R&B. Deze eerste internationale Hiphop en R&B conferentie wordt van 9 t/m 11 april gehouden in Rotterdam.

Farid & Sticks ontvangen Henca Maduro in de studio, de initiatiefneemster van dit event.


Ook bellen ze met Jeremy, hij heeft de rapopleiding ontwikkeld op de Rockacademie in Tilburg. En hij geeft ook les op de Herman Brood Academie. Jeremy geeft de presentatie ‘The Importance of Education’ op NSR.

Ook spreken Farid & Sticks met Sage, rapster, zangeres, producer en tekstschrijfster. Zij heeft mee gedaan aan een uitwisselingsproject tussen Atlanta en Nederland. De uitwisseling is een initiatief van Stichtig Epitome Entertainment.

En ze hebben contact met Charly in Londen. Hij is een rapartist en heeft een eigen internetshow. Het is de meest populaire hiphopshow op internet: worldstarhiphop. En volgende week komt Charly naar New Skool Rules.

Drie dagen lang vol presentaties, workshops en showcases. New Skool Rules moet het moment worden dat Europa en de Verenigde Staten definitief kennis met elkaar maken op het gebied van moderne Hip-Hop, R&B, dans en alle aanverwante muziekstromingen. Zo kunnen zij de krachten gaan bundelen.

Aan de conferentie zullen diverse nationale en internationale professionals deelnemen. Maar jij kunt ook naar New Skool Rules komen en een masterclass volgen, een film gaan zien of naar een afterparty gaan.
In de show van Farid & Sticks maak je kans op een Passepartout voor dit event ter waarde van € 250,00.


Verder in de show van vandaag natuurlijk de YouTube Tip, Flows uit de Oude Doos, een Reportage en het Nieuws van de dag.

Check hier de show!

Ster advertentie
Ster advertentie