FunX

Gökhan Saki daagt Remy Bonjasky uit: ''Drie keer K1-kampioen of niet, laat maar komen.''

  1. Newschevron right
  2. Gökhan Saki daagt Remy Bonjasky uit: ''Drie keer K1-kampioen of niet, laat maar komen.''

Na de strijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven lijkt de vechtwereld geen genoeg te krijgen van de onderlinge uitdagingen. Na Badr Hari, liet ook Gökhan Saki weten dat hij een gevecht met Rico wel ziet zitten. Gökhan daagde ook Remy Bonjasky uit via Instagram. Fernando was benieuwd naar de juicy details en belde naar Gökhan in Dubai.

gewaagde vechter

Uiteraard heeft ook Gökhan de strijd tussen Rico en Badr gevolgd. Hij had de winst van Rico niet zien aankomen en vond het jammer dat de wedstrijd zo is gelopen. Badr verloor door een blessure, maar gaf aan het einde van de wedstrijd wel toe dat Rico een gewaagde vechter is. Ook Gökhan Saki heeft respect voor al het harde werk van Rico.

''Rico had mijn waardering al voor de wedstrijd. Qua techniek is het een leuke vechter, maar ik ben niet echt onder de indruk van zijn vechtstijl. Qua conditie en kracht, is het een harde werker waar ik respect voor heb.''

Challenge accepted

Rico Verhoeven heeft nog niet gereageerd op de uitdaging van Gökhan, maar Remy Bonjasky liet via Instagram weten dat hij een wedstrijd wel ziet zitten.

weinig moeite

Remy Bonjasky is een goede vechter, dat kan ook Gökhan niet ontkennen. Toch is hij allesbehalve bang voor het aankomende gevecht.

''In 2008 vocht ik tegen hem en toen had ik niet zoveel moeite met hem. Ik heb altijd nog eens tegen hem willen vechten en nu is de tijd gekomen. Drie keer K1-kampioen of niet, laat maar komen.''

Het is nog niet bekend waar en wanneer de wedstrijd zal plaatsvinden.

Ster advertentie
Ster advertentie