FunX

Woensdag mag je Madrid - Barca niet missen!

  1. Newschevron right
  2. Woensdag mag je Madrid - Barca niet missen!
Cristiano Ronaldo scoorde drie keer dit weekend, maar dezelfde dag schoot zijn grote concurrent Lionel Messi er vier in. Dat wordt nog leuk, want woensdag spelen Real Madrid en Barcelona tegen elkaar voor de Spaanse beker. Die wedstrijd mag je volgens sportjournalist Hans Groenendijk niet missen. "Met twee van die gasten die zo in bloedvorm zijn, kan het alleen maar een prachtige pot worden!"

PSV

De grote winnaar van de Eredivisie was dit weekend PSV. De club won met 5-1 van Heracles en zag alle directe concurrenten punten verspelen. Daarom noemt Hans Groenendijk dit het weekend van de club uit Eindhoven. Wat daarbij trouwens opviel was voetballer Wijnaldum die zijn doelpunt opdroeg aan zijn geblesseerde ploeggenoot Narsingh. "Die teamspirit hebben teams naar het einde toe nodig," zegt Hans.

Malki's rode veter

De Syrische Malki is volgens Hans het braafste jongetje uit de klas, maar afgelopen weekend heeft hij hard om de topscorer van Roda JC moeten lachen. Hij kreeg afgelopen weekend namelijk een rode kaart, omdat de scheidsrechter dacht dat hij na trapte. In de herhaling kwam de aap uit de mouw, Malki zat gewoon met zijn veter vast aan een speler van ADO Den Haag en probeerde zich los te rukken! Daarom denkt Hans dat de kaart geseponeerd zal worden.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F76807816"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie