FunX

Directeur Weight Watchers: "Ik schrok van leed achter overgewicht"

  1. Newschevron right
  2. Directeur Weight Watchers: "Ik schrok van leed achter overgewicht"
Jeanine Lemmens is managing director Weight Watchers Benelux en vertelde in Hi5 over de gevolgen van overgewicht: "Mensen met gewichtsproblemen zetten hun leven letterlijk on hold". Ze schrok van het leed dat schuilgaat achter overgewicht. In Hi5 vertelde ze over de passie die ze kwijt kan in haar werk!


Belediging
Toen een headhunter Jeanine Lemmens belde om bij Weight Watchers te komen werken, reageerde ze beledigd: "Hoe durf je me daarvoor te bellen, ik heb drie studies gedaan!". Ze wist niets van het beursgenoteerde Weight Watchers en was verbaasd dat het nog bestond. Precies de reden waarom juist zij de aangewezen persoon was om het merk nieuw leven in te blazen.

Hotel
Vroeger wilde ze haar eigen chique hotel beginnen, die droom heeft ze niet meer, maar ze slaapt wel regelmatig in luxe hotels voor haar werk. De hotelschool ziet ze zelf als de beste leerschool voor haar carrière. De flair, het goed voor de dag komen, maar ook het kunnen communiceren met alle lagen van het bedrijf heeft ze daar geleerd. Jeanine Lemmens bood in Hi5 een social media stageplek aan.

Beluister de uitzending van Hi5 met Jeanine Lemmens:
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201203111700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie