STER Advertentie
STER Advertentie

Wie laat zich niet koeieneren?

Dinsdag 21 april 2009 - 17:17 uur

Op dinsdag gaan we in Forum terug in de tijd, vandaag met tekenfilms van vroeger. De Snorkels ken je natuurlijk wel en ook de Freggels. Vandaag zijn we op zoek naar een andere cartoonfiguur. Het gaat om een dier dat op klompen loopt. Hij woont op een boerderij en wordt daar volop lastiggevallen door de andere dieren die daar wonen. Rarara, naar wie zijn wij op zoek?
Lees hier wat de show je nog meer te bieden heeft!


Afschaffing bijstand tot 27 jaar
De 2e Kamer schaft vandaag het recht op bijstand voor mensen onder de 27 jaar af. In ruil daarvoor kunnen werkloze jongeren voortaan van de gemeente eisen dat die hen op weg helpt, via een studie, stage of baan. Vanavond ROOD, de jongerentak van het SP aan het woord, kan dit wel zomaar? Worden jongeren niet wreed benadeeld?

Pure taal
Wil jij de data van de aqua leisure host en de Music controllers even downloaden op je laptop en die shit daarna pluggen op m’n website? Want anders krijg ik een fokking meltdown en een burnout. Je ziet het, de Engelse taal is niet meer weg te denken uit onze Nederlandse taal. Onze zuiderburen zijn minder gecharmeerd van leenwoorden uit het Engels en kiezen gewoon een Nederlands woord. Vanavond Joost Mulder van het Ampzing Genootschap aan het woord. Hij vindt het 'geleen’ uit een andere taal maar niets. 

Cursus raamprostitutie
Wie altijd al eens wilde weten hoe het is om te werken in een raambordeel, kan vanaf nu een les volgen als prostituee. Mariska Majoor van het Prostitutie Informatie Centrum op de Amsterdamse Wallen laat de cursisten ervaren hoe het is om als een dame van lichte zeden achter het raam te zitten. Vanavond spreken we met Mariska Majoor over deze cursus.

Populair op FunX.nl

  • 404 - Pagina niet gevonden

  • 'Entanglement’ van Jada en August leidt tot genadeloze memes

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin

  • Amber en Arda van Temptation Island verwachten kindje

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"