FunX

CritiX: Bevriend met je ex

  1. Newschevron right
  2. CritiX: Bevriend met je ex
Als een relatie tot een einde komt beloven (ex-)partners elkaar weleens om vrienden te blijven. Bij een enkeling lukt dat ook, maar vaak wordt het moeilijker wanneer er een nieuwe liefde in het spel komt. Daarom in CritiX de volgende stelling: “Mijn vriend(in) mag geen contact meer hebben met zijn/haar ex-partner”


Reacties

Van de FunX-luisteraars was 67 procent het eens met de stelling. Contact met een ex wordt dus niet gewaardeerd in een relatie. Lees hieronder een aantal reacties die FunX binnen kreeg via Facebook en Twitter.

Roga: Ik zit nu dus met dit probleem. Mijn vriend heeft nog heel erg veel contact met zijn exen, via whatsapp. En ik wordt daar niet bepaald vrolijk van!!!
Unique: Ik vind contact tussen exen alleen nodig en logisch als er kids in het spel zijn! Anders zeer onnodig! Als jullie vrienden willen blijven waarom zijn jullie dan exen?!
Agnès: Mijn partner heeft niets te zeggen over met wie ik vrienden ben! Daar is geen discussie over mogelijk! Wat voor een manipulerend misbaksel ben je als je jouw partner verbied met zijn ex om te gaan?!
Francoise:
'Vrienden' is een groot woord. Als je vrienden blijft, betekend het dat je nog (veel) met elkaar zult omgaan. En tja, dan kun je net zo goed in een relatie blijven.
Ischa: Mijn ex is mijn beste vriendje, een goede vriend van mijn man geworden en onze ceremoniemeester geweest op de bruiloft. Niet zo kinderachtig, egoïstisch en jaloers doen mensen.
Kim: Mijn man mag geen contact hebben met zijn ex, op geen elke manier! Het is niet voor niets uit! Let the past be the past!
Anisha: Omg come on, wees eerlijk naar jezelf, als je nog bevriend ben met je ex, blijf ergens een gevoel koesteren.. Ondanks dat je misschien een nieuwe liefde hebt. Op een of andere manier blijft je ex in hoofd.

CritiX

FunX-luisteraar Henkie belde tijdens de liveshow vanuit de gevangenis. Hij zit in een relatie maar heeft nog gevoelens voor zijn ex. Beluister hieronder het zijn verhaal.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F64852328&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie