FunX

Insayno: eerst debuutcd, dan contract shoppen

  1. Newschevron right
  2. Insayno: eerst debuutcd, dan contract shoppen
Insayno timmert momenteel hard aan zijn debuutalbum en kwam daar onlangs over vertellen bij Hatim en Riza in Weekend WaX. Daarnaast staat de rapper in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Met hulp van publiek en internetstemmen uit Nederland en Curaçao denkt hij dat het wel goed komt.

Winnen

Insayno is dit jaar voor het eerst geselecteerd voor de Grote Prijs van Nederland, terwijl hij zich al meerdere malen heeft aangemeld in de afgelopen jaren. Toch heeft de rapper begrip voor de eerdere selecties die hij misliep:"Als ik terug moet kijken naar mezelf, dan was ik er toen niet klaar voor. Ik ben er nu klaar voor. Nu is het moment voor mij. Ik zeg niet dat ik ga winnen, maar ik heb een eerlijke kans om ver te komen."

Debuutalbum

Het debuutalbum van Insayno staat gepland voor begin 2013, maar daar is nog geen platenmaatschappij bij betrokken. "Ik wacht tot het hele album af is, dat ik drie clips bij de hand heb en de artwork en alles in orde is. Dan ga ik shoppen." Wat betreft samenwerkingen heeft Insayno al aardig wat namen om zich heen verzameld. Zo staan er tracks op de door Tantu geproduceerde cd met Engel & Just, Skanky, Blaaskaak en MarryMarv.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F58650011&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/3s2mEkTHZ4s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie