FunX

Famke Louise: "Haat neem ik niet serieus"

  1. Newschevron right
  2. Famke Louise: "Haat neem ik niet serieus"

Famke Louise was al bekend als vlogger en model, maar na haar eerste track Op Me Monnie, werd ze echt een internetsensatie. Ze pakt miljoenen views met haar tracks en heeft met al verschillende artiesten samengewerkt. De meest recente track die ze heeft uitgebracht is met Ronnie Flex en Ouassima was bij de clipshoot om zowel Famke als Ronnie te spreken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

veranderingen

Haar eerste clip heeft inmiddels al bijna tien miljoen views en iedereen kent haar naam. Ze is blij met de verandering, maar vindt alle aandacht soms toch wel moeilijk:

"Het is moeilijk om bepaalde mensen nog in je leven te laten, want je leeft op een andere manier dan de meeste meisjes van je leeftijd. Veel mensen kunnen het denk ik niet begrijpen, dus vrienden en vriendinnen behouden kan ook moeilijk zijn. Je zit niet altijd op dezelfde lijn."

fan

Samen met Ronnie bracht Famke de track Fan uit. Ze had nooit verwacht met de rapper te kunnen samenwerken, dus het voelde voor haar best onwerkelijk. "Ik ben wel blij dat het is gebeurd, want hij is natuurlijk goed in wat hij doet." Ook Ronnie was blij om met haar samen te werken. Hij beschrijft Fan als één van de betere tracks die hij heeft uitgebracht en ziet Famke inmiddels als mainstream-artiest:

"Zo viel ze bij mij op. De samenwerking ging sowieso vlot en ik vind dat Famke heel hard op de track komt. Ik denk dat ze deze keer mensen gaat verbazen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

kritiek

Veel artiesten hebben te maken met kritiek en dat was ook voor Famke Louise niet anders. "Kritiek krijg je altijd en dat zijn gewoon verbeterpunten. Maar naar haat kijk ik niet." Bij RTL Late Night vertelde ze dat de negativiteit wel wat met haar deed, maar nu is dat anders:

"Het raakt me nu nog wel een beetje, maar ik neem het niet serieus, omdat ik die mensen toch niet ken."

Ster advertentie
Ster advertentie