FunX

The Opposites en Stromae duiken studio in

  1. Newschevron right
  2. The Opposites en Stromae duiken studio in
The Opposites stonden onlangs in Brussel op het podium. Stromae was naar de show gekomen en ging naderhand backstage om met het duo te kletsen. De Belgische producer/zanger vertelde de Nederlanders dat hij graag met ze wilde samenwerken.

Onlangs kregen Twan en Willem een belletje van Stromae's manager. Hij vroeg of ze snel langs wilden komen omdat de Belg met hun de studio in wilde duiken. De 'Alors On Danse' zanger was namelijk bijna klaar met het afronden van zijn tweede album en wilde The Opposites er graag op hebben. Willem vertelde in Start dat hij nog niet zeker weet of de track uiteindelijk ook echt op Stromae's cd terecht komt, maar dat ze in ieder geval genoten hebben van de samenwerking.

Binnenkort duiken The Opposites weer de studio in voor The Million Plan. Ze wisten eerder op FunX een hit te scoren met het nummer 'Money On My Mind'. Doordat Twan en Willem het druk hadden met het album van The Opposites, heeft The Million Plan even op een laag pitje gestaan.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F99347828"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie