FunX

Snelle: "De drang om dit vol te houden is groter dan ooit"

  1. Newschevron right
  2. Snelle: "De drang om dit vol te houden is groter dan ooit"

Snelle begon als finalist bij FunX Talent en inmiddels heeft zijn track Scars bijna een dubbel platina status behaald én is hij genomineerd voor een FunX Music Award! Samen met producer Donda Nisha was hij te gast in de FMA Avondshow waar hij vertelde over zijn hoogtepunten van afgelopen jaar. Zijn uitverkochte Beetje Bij Beetje-tour was er daar zeker een van. En daarvan heeft de artiest nog een belofte in te lossen bij zijn fans... Hij zou namelijk een tatoeage laten zetten als dit zou lukken, maar is dat inmiddels al gebeurd?

Groeiende bekendheid

Aan de groeiende bekendheid raakt Snelle inmiddels wel gewend. "Dat gaat wel een beetje automatisch." Dat mensen zijn liedjes meezingen, geeft hem echter nog steeds een onbeschrijfelijke energie. FunX Talent-jurylid Adje vertelde hem destijds dat hij de potentie heeft om een hele grote te worden. Groot is hij inmiddels zeker wel te noemen, maar dat niveau volhouden is waar Snelle nu voor gaat.

"Ik ben waar ik wil zijn, maar de drang om dit vol te houden en dit zo op deze manier te blijven doen, is wel echt groter dan ooit."

STEM!

Waarom je op Snelle moet stemmen voor de FunX Music Awards? Dat vertelt hij je in deze speech waarin hij de compleet random woorden 'reageerbuis', 'zwembandjes' en 'confettikanon' gebruikt.

Ster advertentie
Ster advertentie