Naar homepage
FunX

Kijk mee met het gratis FunX-panel op Eurosonic Noorderslag

bron: FunX
  1. Newschevron right
  2. Kijk mee met het gratis FunX-panel op Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag is hét festival waar de Nederlandse muziekindustrie samenkomt om nieuw talent te checken, prijzen uit te reiken en te kletsen over de nieuwste ontwikkelingen. Dit jaar vinden zowel de optredens als de panelgesprekken online plaats en ook FunX is uiteraard weer aanwezig.

FunX-panel: Muziek in coronatijd

Morgen, op zaterdag 16 januari, kun je gratis het FunX-panel bijwonen waarin Numidia, Afro Bros, labeloprichter en A&R-manager Mohamed Fouradi en FunX-muzieksamensteller Randall Spann onder leiding van FunX-dj Vanessa in gesprek gaan over de veranderingen van muziek in coronatijd. Wat is er afgelopen jaar veranderd aan onze muzieksmaak? En wat zijn de succesverhalen van nu? Kijk vanaf 15:30 uur mee via de video hieronder of op het YouTube-kanaal van ESNS.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Optredens

Natuurlijk kun je ook de nodige FunX-artiesten op het digitale podium verwachten. Op kanaal 2 neemt FunX vanaf 20:10 uur over. Vanuit je eigen woonkamer kun je dan genieten van optredens van onder anderen Kevin, Bilal Wahib, ADF Samski, Yssi SB, Qlas & Blacka, Sarita Lorena en Raw Roets, gepresenteerd door Ouassima. Check de timetable hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie