FunX

Rapper aangezien voor gevaarlijke schutter en doet verhaal

foto: Screenshot: Instagram soefieritch_officiall
  1. Newschevron right
  2. Rapper aangezien voor gevaarlijke schutter en doet verhaal

Timor Ivanov werd in Groningen plotseling ingesloten door meerdere politieauto’s, undercoveragenten en er hing ook nog eens een helikopter boven zijn hoofd. De jongen lijkt namelijk op een gevaarlijke schutter die nu dus nog steeds vrij rondloopt. Hij deed zijn verhaal bij Patrick in Jouw Stad.

“Het is een gekke torie man.”

Leuk, maar ook niet

De eerste keer kwamen er twintig agenten de broodjeszaak binnenstormen, waar hij op dat moment was. De tweede keer dat Timor ingesloten werd, liep hij van het centraal station naar de taxistandplaats.

“Ze noemen me een dubbelganger en daar heb ik best wel pech mee. Aan de ene kant is het vervelend, maar aan de andere kant misschien ook wel leuk, omdat ik een rapper ben. Maar het is niet fijn om constant door de politie als crimineel benaderd te worden.”

Soefie Ritch is de artiestennaam van Timor. Deze hele situatie is een soort geluk bij een ongeluk, omdat hij nu gebruik kan maken van de exposure voor zijn muziek.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet snitchen

Mocht Timor de schutter tegen het lijf lopen, dan zou hij hem niet snitchen. Hij legde Patrick uit hoe hij het dan wel zou aanpakken.

Ster advertentie
Ster advertentie