Up 2 Date

VIDEO: Motoragent duwt vrouw hardhandig weg bij aanhouding

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Motoragent duwt vrouw hardhandig weg bij aanhouding

Op internet is een video verschenen waarin een agent een vrouw hardhandig wegduwt. Daarbij slaat hij haar ook in het gezicht. Dit gebeurde gistermiddag in Capelle aan de IJssel waar agenten afkwamen op een melding van een straatroof. De vrouw, die Nella heet, gaat aangifte tegen de agent doen.

gestolen ketting

's Middags had de politie een melding gekregen van twee jongens die een gouden ketting hadden gestolen van een man. Agenten gingen in Capelle op zoek naar deze jongens. In een winkelcentrum werden twee jongens staande gehouden die voldeden aan het signalement. Volgens de agenten luisterden deze jongens niet en vanaf dat moment begonnen omstanders zich ermee te bemoeien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

pepperspray

De broer en zus van Nella werden aangehouden omdat zij volgens de politie de aanhouding van de twee jongens tegenwerkten. Er werd met pepperspray gespoten en vanaf dat moment werd de discussie heftiger waarop Nella werd weggeduwd en geslagen voor een agent.

vrijgelaten

In totaal duurde het hele incident ongeveer 20 minuten maar alleen een filmpje van 8 seconden is online verschenen. In een verklaring van de politie stellen zij dat de agenten belaagd werden. De broer en zus van Nella zijn inmiddels vrijgelaten.

Ster advertentie
Ster advertentie