FunX

Jay Sean open over vaderschap

  1. Newschevron right
  2. Jay Sean open over vaderschap
Jay Sean heeft afgelopen week een concert gegeven in Nederland. Dit was een goed moment voor FunX-presentator Fernando om de Britse zanger even aan de tand te voelen. Vanmorgen kon je in Start horen wat papa Jay Sean allemaal te vertellen had over zijn ongeboren kind.

Normaal gesproken praat hij niet veel over zijn privéleven om zijn familieleden te beschermen voor de media. Maar vorige maand had de zanger toch een echofoto getwitterd van zijn ongeboren kind. "Een baby kan je natuurlijk niet verbergen. Als ik opeens met een kind op straat loop kijkt iedereen me verbaasd aan," aldus Jay Sean.

Andere carrière
Als Jay geen succes zou hebben gehad als popster, zou hij nu dokter zijn geweest. De zanger vertelde dat hij al in zijn derde studiejaar medicijnen zat voordat hij ermee stopte. Als hij nog 2 jaar was doorgegaan, had hij zijn studie kunnen afronden.


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/116337198"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie