FunX

Jacin Trill neemt je mee naar Happyland in De Avondshow

foto: YouTube FunX
  1. Newschevron right
  2. Jacin Trill neemt je mee naar Happyland in De Avondshow

De Hoornse rapper Jacin Trill dropte uit het niets zijn track kspreyopjebytch. Zijn Happyland vibes sloegen meteen in als een bom, waaronder ook bij artiesten als Bokoesam, Jonna Fraser en Ronnie Flex. Ronnie zette de track zelfs in zijn persoonlijke top 10. Ook kroonde 101Barz de artiest tot Talent van de Maand. Jacin Trill is een vrolijke rastadrager, die overal iets positiefs van kan maken. Hij was te gast bij Jaimy in De Avondshow om de praten over zijn nieuwe tape. Natuurlijk had Jaimy ook wat vragen bedacht voor hem en zijn producer 808milli. Het resultaat: een positief en hilarisch interview.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

happyland Tape

Vorige week bracht Jacin Trill zijn Happyland Tape uit. Zo vertelt de knetterstonede artiest over de tape: "Alles is happy, geen negativiteit". De plaat is geproduceerd door 808milli, die hij via een vriend leerde kennen. Een gouden duo, blijkt uit de populariteit van de Happyland Tape. De tracks op de plaat duren niet langer dan één à twee minuten. Dat is niet voor niets. Het gaat Jacin Trill om de replays. Door kortere tracks uit te brengen, kunnen fans veel muziek luisteren. "Als je bijvoorbeeld naar school fietst, heb je al elf tunes afgeluisterd", vertelt de artiest.

happyland games

Om Jacin Trill wat beter te leren kennen heeft Jaimy de Happyland Games bedacht. Een spel waarin er diepgaande vragen aan Jacin Trill en producer 808milli worden gesteld, terwijl zij zo snel mogelijk een jonko proberen te rollen. Tijdens het vragenvuur geeft de artiest prijs dat hij in een park pagga heeft geslagen en dat hij graag ambulancebroeder was geworden, als hij geen artiest was. "Imma save your bitches!"

Freestyle

Jacin Trill staat bekend om zijn eigen gekke geluidjes. Jaimy vroeg de artiest om een freestyle te gooien, één regel: Jacin Trill mocht geen echte woorden gebruiken. Gevolg was een hilarische freestyle op een beat van Ronnie Flex.

Ster advertentie
Ster advertentie