FunX

Burt (27) fixt chick die quarantaine-date van 28 dagen met hem wil

foto: YouTube: Lockdown Liefde
  1. Newschevron right
  2. Burt (27) fixt chick die quarantaine-date van 28 dagen met hem wil

Het zijn lonely dagen als je als single thuis in quarantaine zit en niet kunt daten. Datzelfde probleem had de 27-jarige en vrijgezelle Burt. Hij zag het niet zitten om al die tijd alleen thuis te zitten en bedacht iets nieuws! Zo startte hij de YouTube-serie Lockdown Liefde en ging hij op zoek naar een dame die een quarantaine-date van 28 dagen met hem wilde. Die heeft Burt nu gevonden! Hij vertelde meer over zijn zoektocht naar de liefde in Start met Fernando.

Burt (27) fixt chick die quarantaine-date van 28 dagen met hem wil

Online koffiedate

De deadline om je aan te melden was afgelopen zaterdag. Burt kreeg maar liefst 71 aanmeldingen binnen en moest op basis van foto's, filmpjes en brieven één dame uitkiezen. Samen met twee vriendinnen, Evelien en Charlotte, maakt hij de YouTube-serie Lockdown Liefde. Zij maakten een selectie voor Burt, waarna hij met tien dames op een online koffiedate ging. "Ik vroeg naar wat zij leuk vinden om te doen, wat hun hobby's zijn en waarom zij denken dat wij het 28 dagen vol gaan houden samen."

Wifey material?

Er kon natuurlijk maar één gelukkige zijn en dat werd uiteindelijk de 24-jarige Beau. Met haar voelde Burt meteen klik. "Zij is heel energiek, open en spontaan. Het sprak mij heel erg aan om met zo'n persoon 28 dagen samen in huis te gaan zitten." Burt richtte zijn logeerkamer mooi in voor Beau die gisteren uiteindelijk bij hem introk. Burt doet lekker rustig aan en er was nog geen sprake van 'gefriemel'. "We hebben lekker samen een hapje gegeten en wat gedronken. Daarna is zij naar de logeerkamer gegaan en ik naar mijn slaapkamer." Fernando vroeg Burt of hij nog 'boem boem-dingen' verwacht en of hij Beau als wifey material ziet.

"Ik denk zeker dat dat erin zit, maar het mooie van die 28 dagen is dat je echt de tijd hebt om elkaar te leren kennen. Daarom hoeven wij geen overhaaste stappen te nemen."

Poepen

Normaal gesproken leer je elkaar eerst een tijdje kennen voordat je met elkaar onder hetzelfde dak gaat wonen. Op die manier kan je rustig aan elkaar wennen. Denk aan de stinkende scheten of monsterdrollen van je vriend of vriendin. De vraag is natuurlijk hoe dat nu gaat, aangezien Beau meteen bij Burt intrekt. "Ik heb haar gisteren verteld dat de enige regel die ik heb, is dat zij zich gewoon thuis moet voelen. Het fijne is wel dat ik twee wc's heb in huis, zo kunnen we dat soort dingen wel een beetje vermijden."

Nog 27 dagen te gaan dus voor Burt en Beau! Benieuwd hoe zij het er vanaf brengen? Hou het allemaal in de gaten op het YouTube-kanaal van Lockdown Liefde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie