FunX

Rob Bello (PGGM): ‘Groot gebracht met pindakaas’

  1. Newschevron right
  2. Rob Bello (PGGM): ‘Groot gebracht met pindakaas’
Rob Bello werkt al sinds 1989 bij PGGM en heeft binnen het bedrijf al verschillende functies gehad. Sinds 2008 is hij Resource Manager en is hij verantwoordelijk voor de totale werving en selectie voor pensioenuitvoeringsorganisatie.

Manager
Rob begon na de HAVO aan de HEAO maar maakte die opleiding niet af. In plaats daarvan ging hij veertien maanden in het leger, dat was toen nog verplicht. Na zijn diensttijd werd hij aangenomen bij een zorgverzekeraar waar hij manager werd. Toen er gefuseerd moest worden en zijn baan op de tocht kwam te staan, zocht hij naar een andere baan. Na een jaar zoeken kwam hij uit bij PGGM.

Droom
Van huis uit werd Rob letterlijk groot met Pindakaas. Zijn vader werkte namelijk jarenlang voor de Calvéfabriek. Als je je droom wil bereiken is Rob ervan overtuigd dat je los van je opvoeding moet kijken naar wat jij echt bent. Je ouders hebben waarschijnlijk de beste bedoelingen met je, maar je kunt je door hun goedbedoeld advies ook laten beperken. Rob kan daar zelf over meepraten.

Hi5
Zondag 13 mei vertelde Rob zijn verhaal in Hi5. Hij nam ook een vacature mee. Luister hieronder de uitzending terug en hoor hoe FunX-luisteraar Omar Sekou on-air solliciteert!

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201205131700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie