FunX

The Partysquad viert tienjarig bestaan met grote namen

  1. Newschevron right
  2. The Partysquad viert tienjarig bestaan met grote namen

Adje, Bokoesam en Cho zijn nog maar drie grote namen die het tienjarig bestaan van The Partysquad gaan meevieren. Vanmorgen in Start blikte Ruben met Fernando terug op de succesvolle afgelopen jaren en vertelde hij waarom hij en Jerry het nu tijd vonden voor een feestje.

"We hebben zoveel herinneringen aan iedere track dat we nu eigenlijk op een punt zijn om terug te kijken vanaf 'Wat wil je doen', de eerste single, tot waar we nu staan en vieren dat we nog steeds ons ding doen. Het idee is om alle artiesten met wie wij in Nederland hebben samengewerkt weer iets te doen."

PP2g

"Als Partysquad konden we alles brengen. Van een Nederlandstalige hiphop track en daarna een Engelstalige two-step 'I'm sorry'. Dat heeft wat deuren geopend voor andere dj's", blikt Ruben terug als Fernando vraagt wat de invloed is geweest van het dj-duo. "Maar ook gekke dingen. We hadden PartyPeeps2000 opgezet, pp2g, eigenlijk om onze muziek te promoten, maar dat werd een soort datingsite voor allochtone Nederlanders."

Op 23 september staat The Partysquad in de Melkweg ook met Dio, Ali B, Darryl, Michael Bryan, Sjaak en SBMG op het podium. De kaartverkoop start vanaf zaterdag via 10jaardepartysquad.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie