FunX

Rapper Flo neergestoken na misverstand: "Het ging letterlijk om niks"

foto: Instagram: @flocaine31
  1. Newschevron right
  2. Rapper Flo neergestoken na misverstand: "Het ging letterlijk om niks"

De afgelopen tijd heb je waarschijnlijk veel berichten voorbij zien komen over steekincidenten en gevallen van zinloos geweld onder jongeren in Nederland. Rapper Flo werd een aantal dagen geleden nog zonder reden neergestoken, waarna hij in het ziekenhuis belandde. Hij vertelde meer over het gruwelijke incident in Start met Fernando.

Buiten levensgevaar

Flo mocht deze week het ziekenhuis verlaten en is op dit moment aan het herstellen van het incident. Gelukkig verkeert hij buiten levensgevaar. "De doktoren zeiden dat er geen organen zijn geraakt. Daar heb ik geluk mee gehad. Het had anders fataal kunnen aflopen."

Het incident

Het incident gebeurde vorige week toen Flo naar de kapper ging. "Ik ken die gasten niet en heb hen ook nog nooit gezien. Ik zou naar de kapper gaan en ik kwam een bekend koppel tegen. Daar stond ik even mee te praten. Een van die jongens keek lang naar me, waarna ik lang naar hem keek. Hij knikte en ik knikte terug. Hij vroeg: 'Alles cool?' en ik zei: 'Cool'. Toen dacht ik van: 'Oké, that's it'."

Toen Flo klaar was met zijn kappersbezoek, stapte hij naar buiten en zag hij diezelfde jongen op dezelfde plek staan. "Dit keer zag ik dat hij wat vast had in zijn zak. Ik dacht: 'Zo ver hoeft het niet te komen, dus ik ga even met hem praten, want het gaat letterlijk om niks'. Ik liep vervolgens naar hem toe en toen kwam een van zijn matties op mij afrennen en die stak een mes in mijn buik."

'Ik dacht dat ik doodging'

Nadat hij neergestoken was, dacht Flo op een gegeven moment dat hij dood zou gaan. "Het was een hele rare ervaring. Ik had op een gegeven moment zoiets van: 'Ik wil hier niet meer tegen vechten'." Gelukkig sloeg zijn kapper hem in zijn gezicht om hem erbij te houden. Een aantal minuten later kwam de ambulance aan en werd Flo vervoerd naar het ziekenhuis.

'Stop the violence'

Flo moest er lang over nadenken, maar besloot uiteindelijk het nieuws te delen op zijn Instagram. Daarbij plaatste hij ook een foto van zichzelf in het ziekenhuis. Dit om een belangrijke boodschap te verkondigen. "Veel van deze shit gebeurt letterlijk om niets", vertelt de rapper.

"Ik kreeg het besef dat je leven in een flits over kan zijn. Zorg goed voor jezelf, denk aan je naasten en probeer van alle momenten in het leven te genieten. Voor je het weet kan het over zijn. Stop the violence people."

Ster advertentie
Ster advertentie