FunX

'Brommer' van JeBroer heeft radio nodig

  1. Newschevron right
  2. 'Brommer' van JeBroer heeft radio nodig
Na vijf jaar bij Nouveau Riche brengt JeBroer zijn solosingle 'Brommer' uit. Het nummer heeft op Youtube bijna 150.000 views te pakken in zes dagen tijd, maar JeBroer wil meer “ik heb de radio nodig om de mensen te bereiken, die ik zelf niet kan bereiken” vertelde hij vanochtend in Start.

Album

JeBroer is erg serieus bezig met zijn muzikale carrière. Zo studeert de rapper als tweedejaars student op de Herman Brood Academie en dat werpt zijn vruchten af: “Ik ben al veel aan het uitvoeren, wat ik daar aan het leren ben.” Na de zomer komt het nieuwe album van JeBroer uit en in het najaar heeft hij plannen voor een tour. Toch wil de rapper het anders doen dan wat men gewend is: “Ik wil gewoon random een bus op schoolpleinen neerzetten en gewoon knallen.”

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F83933636"></iframe>
{/source}

Filmrol

Binnenkort is JeBroer ook te zien in de korte film 'De Zure Inval'. Hij speelt hierin een lastig typje en zegt bij FunX dat hij acteren graag doet. “Ik vind het leuk om te acteren. Met muziek kan ik alles doen wat ik zelf wil. Met acteren ben je een personage en speel je iemand anders. Daarom vind ik muziek het leukst,” aldus de rapper.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/Jby-glCO_80" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie