FunX

Spanker dropt morgen zijn gevoelige single 'Veel Meer' met I Am Aisha

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Spanker dropt morgen zijn gevoelige single 'Veel Meer' met I Am Aisha

Spanker en I Am Aisha zijn grote namen in de Nederlandse muziekindustrie. Beide doen ze het goed en ze werken samen met veel artiesten. Deze keer doen ze dat samen. Spanker komt met een compleet eigen track, waar hij ook echt op te horen is. De producer laat voor het eerst zijn zangkunsten horen en hij wordt ondersteund door I Am Aisha. De track komt morgen uit en vanochtend in Start kwamen zij praten met Fernando over de bijzondere track.

zingen

Normaal hoor je hem af en toe wat zeggen op een track, want hij is natuurlijk producer, maar nu zingt Spanker dus ook. Die overstap kwam voor hem best natuurlijk. "We waren bezig met mijn album en ik dacht dat ik op sommige tracks misschien zelf iets kon doen. Ik heb hiervoor sowieso wel van die dingetjes gedaan, maar het is nooit echt uitgekomen. Nu is het gewoon echt een single." I Am Aisha geloofde al in hem, omdat zij Spanker vaker heeft horen zingen.

Aisha: "Het was zijn eigen beslissing of hij dat wilde doen, maar voor mij klopte het gewoon."

waardering in relaties

Veel meer gaat over weinig waardering in een relatie. Spanker en Aisha kunnen zichzelf hierin vinden. Aisha legt uit dat haar hele verse in het nummer gebaseerd is op het echte leven. "Het werkte gewoon en het was snel geschreven, want het is real life shit." Maar het is niet de bedoeling om iemand belachelijk te maken met de teksten, het is gewoon muziek.

Spanker: "Ik denk dat iedereen wel ooit in zijn leven heeft gevoeld dat hij meer verdient. De track is ook met die insteek gemaakt."

los angeles

De clip is geschoten in de Amerikaanse stad L.A. Spanker zingt in de track: "Ik bracht je naar L.A. in de hills" waardoor Aisha het een goed idee vond om in Amerika de clip op te nemen. Spanker had z'n twijfels, maar besloot het toch te doen. Reizen naar het buitenland is alleen iets wat hij hierna niet meer zomaar gaat doen. Het was het wel waard, want beide artiesten zijn enorm fan van de single.

"Sommige liedjes zijn zo fijn om naar te luisteren en het maakt niet uit van wie die track is. Dan boeit het ook niet meer wat iemand anders ervan vindt, als jij er verliefd op bent."

Ster advertentie
Ster advertentie