FunX

Spuiten & Slikken Op Reis bij beroemdste bordeel

  1. Newschevron right
  2. Spuiten & Slikken Op Reis bij beroemdste bordeel
Filemon is voor het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken Op Reis naar de Moonlite Bunny Ranch geweest. Dat is het beroemdste bordeel ter wereld. Hij vertelde hoe hij daar een special heeft opgenomen over prostitutie in Amerika. De eerste aflevering is zondag om 22.15 uur te zien op Nederland 3.

Siliconen

Zoals je ziet staat Filemon ook met één van de dames op de foto en daar kon hij blijkbaar weinig aan doen: "Als Amerikanen siliconenborsten hebben, dan moeten ze het aan iedereen laten zien. Het wordt de hele tijd in je handen gedrukt," aldus de presentator.

Prostitutie

Wat Filemon opviel is hoe goed de prostitutie geregeld is: "Het is niet zoals in Nederland dat er achter de voordeur nog geheimzinnige praktijken zoals mensenhandel plaatsvinden. Daar heb je dat niet. Elke week controleren ze de prostituées, het is er schoon en er zijn ook veiligheidsknoppen."

Wil je weten of Filemon ook gebruik heeft gemaakt van de diensten die geboden worden bij de Moonlight Bunny Ranch? Beluister dan hieronder het interview met Filemon!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F99769397"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie