FunX

Quique's DM explodeert na Spaanstalige viral-cover van 'Merry'

  1. Newschevron right
  2. Quique's DM explodeert na Spaanstalige viral-cover van 'Merry'

De Spaanstalige versie van Nafthaly Ramona's Merry is een online hit! En dat komt door niemand minder dan Quique die dit coverde tijdens de Latin & Caribbean-editie van FunX Talent: Fuego. Mensen gooien de YouTube-link zelfs in een mp3-converter om het in de auto mee te kunnen blèren. En dat had deze student van de Herman Brood Academie nooit zien aankomen.

"Van tevoren denk je: het zal vast wel soort van buzz creëren, maar niet zo'n buzz. In het begin dacht ik: wow heftig, en nu ben ik alleen maar dankbaar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

cute!

Quique's DM explodeerde ineens met talloze leuke reacties. "Het tofste bericht is een filmpje van iemands dochtertje die voor de tv helemaal los aan het gaan was op mij cover van Merry."

shit gaande

Ook de grote jongens en meiden hebben zitten luisteren en zijn zwaar onder de indruk. Zo hebben bijvoorbeeld Bizzey, Johnny 500, Afrobros en Jacin Trill enthousiast gereageerd op het vrolijke nummer. En er is al shit gaande. Quique heeft namelijk al gezeten met Nafthaly Ramona. "We gaan deze week nog de studio in om te kijken of we wat leuks kunnen maken." Hij heeft zelfs al studiosessies met Ramiks gehad.

"We hebben sicke tunes gemaakt!"

nog niet helemaal

De Nederlands-Colombiaanse zanger zit natuurlijk nog steeds in de race om FunX Talent Fuego te winnen. Ondanks de viral-cover moet hij natuurlijk nog steeds z'n best blijven doen om deze talentenjacht te winnen. Echt verliezen, kan hij in ieder geval niet meer met alle mooie dingen die nu al op z'n pad zijn gekomen.

Ster advertentie
Ster advertentie