FunX

Murda Turk: "Jantjes werden uitgedeeld gisteren" #turned

  1. Newschevron right
  2. Murda Turk: "Jantjes werden uitgedeeld gisteren" #turned

"Jantjes werden uitgedeeld gisteren. Er was anderhalfuur lang hardcore porno op tv. Thank you God!" Murda Turk was blij met de voetbaloverwinning van de Turken tegen het Nederlands elftal tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd, want Turkije altijd nummer één! "Wanneer het moet gaan die Turken strijden. Ik wist van tevoren dat ze deze niet zouden weggeven."

Dubbele gevoelens

Toch vindt de rapper het ergens wel lastig dat 'Oranje niet meer boven' staat. "Het is voor mij ook heel moeilijk, want als Nederland tegen een ander land speelt, dan ben ik voor Nederland. Maar ik heb ook een tijdje in Turkije gewoond, dus ik voel ook een sterke band met het Turkse team."

Volgens Murda zijn de Nederlandse boys op dit moment gewoon nog niet waar ze moeten zijn. Daarnaast ligt de slechte prestatie volgens hem onder andere ook aan de constante wisseling van bondscoaches.

"Er zijn ook teveel keyspelers met ervaring die juist niet spelen. Andere spelers, zoals Robben en Van Persie, zijn over hun top heen. Robben raakt met elke tik geblesseerd, terwijl het echt een goede speler is."

Ster advertentie
Ster advertentie