FunX

Sevn Alias over nieuw album Recasso: ''Ik ben gewoon all-in gegaan''

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias over nieuw album Recasso: ''Ik ben gewoon all-in gegaan''

Mag het ff lekker gaan? Het is een van de tracks van Sevn Alias' langverwachte album die vandaag online gedropt is: Recasso. Een plaat met een balans tussen de oude Sevn, die mensen graag willen horen, en de volwassen Sevn van nu. Het is een veelzijdig album met - naast tracks die we van hem gewend zijn - ook tracks voor de ladies. De rapper was vanochtend bij Fernando te gast in Start en vertelde zijn verhaal erover.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mrs. Alias

In de track Volg Mij in samenwerking met Sigourney K rapt Sevn Alias over het feit dat hij een kind en money wil maken met een speciale dame. De rapper zit naar eigen zeggen in een ''nieuwe fase''. Hij heeft een vrouwtje gevonden. ''Ik ben gelukkig, man. Mag het even lekker gaan?'' De hittespitter was eigenlijk helemaal niet op zoek, maar werd toch verliefd.

''Op het moment dat het je overkomt, voelt het allemaal zo oké dat je ervoor open gaat staan.''

Afgesloten hoofdstuk

Niet Down is een hele persoonlijke track featuring Mr. Probz. ''Er zijn de afgelopen tijd heel veel mensen geweest die niet met mijn successen konden omgaan. Dit had ik niet verwacht. Uiteindelijk zijn ze zelfs op me gaan haten...'' Omdat Sevn hier een nummer over schreef, is voor hem het hoofdstuk afgesloten en begint er een new one.

Recasso

Ondanks dat Sevn Alias nog maar 21 jaar oud is, is Recasso al zijn achtste project. ''Ik ben in een competitie met mezelf. Ik probeer mezelf constant te verbeteren.'' Recasso is in vergelijking met Picasso zijn grootste vooruitgang.

''Op Picasso heb ik dingen geprobeerd die ik graag wilde testen, maar op Recasso ben ik gewoon all-in gegaan.''

Mocht je Sevn's 14-tracks tellende nieuwe plaat nog niet beseft hebben, is Recasso hieronder te beluisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie