FunX

Fabiënne verdient geld met sexy foto's: "Sommige mannen geilen op mijn oksels"

foto: Instagram: @fabienneschriek
  1. Newschevron right
  2. Fabiënne verdient geld met sexy foto's: "Sommige mannen geilen op mijn oksels"

Je geld verdienen door sexy foto's van jezelf online te plaatsen. Het kan allemaal. Fabiënne Schriek deed ooit mee aan het programma Curvy Supermodel, maar merkte al snel dat de mainstream modellenwereld niets voor haar was. Fabiënne zag aan de hitsige reacties van haar mannelijke fans op Instagram dat zij meer van haar wilden zien. Daarom besloot ze een profiel aan te maken op het platform OnlyFans en verdient ze nu haar money door sexy foto's van zichzelf aan te bieden. Hoe ver die foto's gaan, vertelde Fabiënne in Start met Fernando.

Fabiënne verdient geld met sexy foto's: "Sommige mannen geilen op mijn oksels"

Doorschijnende tepels

"Ik had zoiets van: waarom zou ik het zonder sponsor gratis op mijn Instagram gooien als ik er ook gewoon geld voor kan krijgen?", vroeg Fabiënne zich af toen ze merkte dat haar Instagramfoto's wel heel populair werden. Op het platform waar Fabiënne haar foto's nu plaatst, bepaalt elk model wat voor foto's hij of zij aanbiedt. "Ik ken mensen die gewoon letterlijk porno aanbieden, maar ook anderen die helemaal niets laten zien. Ook geen tepels die doorschijnen. Mijn grens is wat ik voor een normale modellenshoot ook zou laten zien. Dan heb je ook wel eens lingerie aan waar je tepels doorschijnen. Ook bedekt naakt vind ik oké. Dat is wat ik persoonlijk aanbied. Vol naakt zou ik bijvoorbeeld niet doen."

Volle zak

Voor als je het je afvroeg: ja, Fabiënne heeft al twee jaar een vriend. Die staat volledig achter haar en ging vaak mee naar shoots voor allerlei lingeriemerken om haar te supporten. Hij merkte dat Fabiënne er alles uit moest halen nu het nog kan. "Hij zoiets van: als je nu gewoon de volle zak kan krijgen in plaats van dat je maar een klein deel krijgt, waarom niet?" Last van jaloezie heeft hij in ieder geval niet met alle verzoekjes die Fabiënne tegenwoordig binnenkrijgt van allerlei hitsige mannen met een 'volle zak'. "Het ligt denk ik ook aan hoeveel zelfvertrouwen de man zelf heeft en hoe goed de communicatie is in je relatie. [...] We hebben daarin een balans gevonden van wat we allebei wel en niet willen. Tot nu toe gaat dat prima."

Geilen op knieën en oksels

We willen stiekem allemaal weten hoeveel geld Fabiënne hiermee verdient natuurlijk. Zodra je een goede fanbase hebt opgebouwd kan dat aardig wat money zijn. "In mijn eerste maand verdiende ik 800 euro netto. Dat loopt alleen maar op. Ik ken mensen die 120.000 euro per maand verdienen." Als Fabiënne niets post, ontvangt ze dagelijks nog steeds zo'n negenhonderd DM's. Als ze wel iets post, krijgt ze er zo'n veertig per minuut. Daar zitten ook weleens bijzondere verzoekjes tussen. Zo zijn er allerlei mensen met bijzondere fetisjen die vragen om de gekste foto's:

"Ik ken mannen die helemaal geil worden van mijn knieën of oksels. Op dat soort rare dingen. Er zijn ook echt mensen die zeggen van: 'Ik wil ze likken.' Dan denk ik van: nou, dat hoeft dan ook weer niet, maar doe je ding in je hoofd. Ze zien wat meer van je en denken dan dat ze gelijk een betere band met je hebben. Daardoor zijn ze heel open over dat soort dingen."

Ster advertentie
Ster advertentie