FunX

Sher (26) stuurt grappige piemelportretten terug naar dickpic-stuurders

foto: Foto: Sher van der Zee
  1. Newschevron right
  2. Sher (26) stuurt grappige piemelportretten terug naar dickpic-stuurders

De meeste chicks beginnen waarschijnlijk te kotsen of rennen huilend weg bij het ontvangen van een ongevraagde dickpic, en terecht. Toch is er iemand die er niet zoveel moeite mee heeft, namelijk de 26-jarige Sher van der Zee. Deze chick heeft schijt en dacht: fuck it, ik ga grappige portretten maken van lelijke piemels die ik in mijn DM ontvang. Die stuurt ze vervolgens terug, savage. Ze vertelde er meer over in Start met Fernando.

Dickpic-portretten

De eerste dickpic die Sher ooit ontving is al best lang geleden. Ze was toen nog minderjarig en ze ontvangt tot op de dag van vandaag nog steeds dit soort nasty foto's. Op een dag was Sher aan het tekenen, iets wat ze vaker doet. Maar deze dag zou anders verlopen dan andere. Het zou haar leven veranderen. Het was de dag waarop een bijzondere piemel haar zou inspireren. Sher ontving een dickpic en kreeg een geniale ingeving: ze wilde dickpic-tekenares worden en besloot piemelportretten te gaan maken. "Ik weet niet precies waarom ik dacht van: goh, deze ga ik even natekenen, maar het gebeurde."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rare piemels

Sher is vaak onder de indruk van de dickpics die ze ontvangt. Daar bedoelt ze vooral mee dat ze hele rare voorbij ziet komen. "Ik heb laatst een piemel getekend waar een hele grote bult in zat. Ik dacht echt van: als zijn vriendin of vrouw dit ziet, herkent ze 'm meteen. Er is maar één piemel zoals die." Alle nagetekende piemels stuurt Sher terug naar degene die zijn dickpic heeft gestuurd. Hun reactie? Die is niet altijd even positief.

"Doorgaans zijn ze boos. Ze worden dan toch een beetje gekrenkt in hun mannelijkheid, denk ik. Dan noemen ze mij ziek, omdat ik hun piemel nateken, terwijl zij mij eerst die piemel zomaar toesturen."

Een van de vrolijke reacties die Sher wel eens ontvangt op haar tekeningen. Foto: Sher van der Zee.

Ook positieve reacties

Gelukkig ontvangt Sher ook wel eens positieve reacties. Zo zei een jongen ooit dat hij erom kon lachen en het hem aan het nadenken had gezet. Sher: "Hij zei: 'Ik zit me nu ook echt af te vragen waarom ik überhaupt een dickpic stuurde.'" Maar wat bezielt zo'n guy nou eigenlijk? Sher vraagt regelmatig waarom ze dit doen. Daarop reageren zij dat ze het opwindend vinden als een vrouw of meisje naar hun piemel kijkt. Oké, weird. Dit hele onderwerp is natuurlijk heel lollig, maar Sher doet dit allemaal ook met een reden. Daarom is ze blij dat sommige jongens hun foute gedrag inzien. "Dat is wel waar we een beetje naartoe willen, want het is natuurlijk belachelijk."

Expositie?

Eerlijk, een expositie met deze dickpicportretten zou next level zijn. Sher weet nog niet of die er gaat komen. Wat ze in de toekomst gaat doen, ziet ze vanzelf wel. "Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zoveel aandacht aan besteed zou worden. Het was een beetje geëxplodeerd allemaal. Ik kijk wel waar het me brengt. Ik ga voorlopig door, want ik vind het wel grappig."

Voordat je gaat nog een van de rare piemels die Sher heeft getekend. Foto: Sher van der Zee

Ster advertentie
Ster advertentie