FunX

Dogan (29) kreeg 's nachts een kogel door zijn raam: "Dan schrik je wel even"

foto: Alejo Reinoso
  1. Newschevron right
  2. Dogan (29) kreeg 's nachts een kogel door zijn raam: "Dan schrik je wel even"

Stel je voor: je ligt heerlijk te slapen en opeens schrik je wakker en zie je een kogelgat in je raam. Het overkwam de 29-jarige Dogan Demir. Hij werd bijna door een kogel geraakt toen hij lag te slapen. Dogan deed zijn verhaal bij Start met Fernando.

kogelgat

"Ik lag gewoon lekker te slapen, en opeens hoorde ik een knal. Ik dacht eerst dat iemand iets had laten vallen of zo, maar toen voelde ik glas bij mijn voeten. Ik dacht dat mijn lamp misschien kapot was gegaan, maar toen ik ik naar mijn raam keek zat er een kogelgat in. Dan schrik je wel even", vertelt Dogan.

Nadenken

Dogan heeft geen idee wie het gedaan heeft. Ook weet hij niet of het een verdwaalde kogel was of een gerichte actie. "Ik mag van geluk spreken, want het scheelde maar centimeters of ik was geraakt." Hij probeert er zo min mogelijk over na te denken omdat hij zichzelf niet gek wil maken. "Dan ga ik misschien nadenken van: 'was die kogel echt voor mij bedoeld?' of 'heb ik onbewust misschien problemen waar ik niks van af weet? Ik voel me nu wel wat minder veilig, omdat je in je achterhoofd bezig bent met of het nog een keer kan gebeuren. Bij elke knal die ik nu hoor, schrik ik weer even."

Aangifte

Dogan heeft nu aangifte gedaan bij de politie, maar dat blijkt nog geen groot succes te zijn. "Ze zeiden dat ik niet in mijn kamer mocht komen vanwege het onderzoek dat ze de volgende dag zouden doen. Ik heb toen drie dagen gewacht en op een gegeven moment heb ik mijn kamer gewoon schoongemaakt, omdat ik het wachten beu was. Ik zou ook nog door slachtofferhulp gebeld worden, maar dat is ook nog niet gebeurd."

Verhuizen

Dogan was sowieso al van plan om te verhuizen, en daar heeft deze gebeurtenis zeker geen verandering in gebracht. "Nu dit is gebeurd, heb ik het verhuisproces wel wat versneld natuurlijk."

Dogan ontsnapt op nippertje aan kogel door slaapkamerraam!

Ster advertentie
Ster advertentie