FunX

Akwasi over Expeditie Robinson: "Het doet wel een beetje pijn!"

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Akwasi over Expeditie Robinson: "Het doet wel een beetje pijn!"

Heb je de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson nog niet gekeken? Stop dan nu met lezen! Heb je het wel gezien, dan heb je waarschijnlijk net als veel andere fans teleurgesteld toegekeken hoe Akwasi vlak voor de halve finale van het eiland afgestemd werd. Bij Turn Up! vertelt de Robinson-kandidaat aan Giorgio en Vanessa hoe hij daarop terugkijkt.

Pijn

Akwasi kan het gevoel over zijn exit goed omschrijven: "Het doet eigenlijk wel een beetje pijn. Het voelt alsof ik loop met een kiezelsteen in m'n schoen: anderen zien het niet, maar ik heb wel een bepaalde pijn als ik loop!" De rapper ging er vol voor op het eiland, maar wist helaas bijna geen enkele proef te winnen. Vanessa had daarom het idee dat hij expres verloor, om zo niet te sterk over te komen bij de andere kandidaten. Dat is volgens Akwasi helemaal niet het geval: "Ik heb echt m'n best gedaan, maar het werd 'm gewoon niet!"

Wc

Het eiland moeten verlaten viel Akwasi dus zwaar, maar thuiskomen heeft zo ook zijn voordelen. Een normale wc bijvoorbeeld. "Ik moest op het eiland echt wennen aan het feit dat ik niet normaal kon poepen op een wc. Dat lukte pas na tien dagen. Weet je hoe pijnlijk dat is?"

Gunfactor

Ondanks dat Akwasi geen een keer een plekje op winnaarseiland bemachtigde, wekte hij tijdens de afleveringen een behoorlijk grote gunfactor op bij veel kijkers. Vooral zijn positieve houding en moed zorgden voor veel bewondering. Akwasi had namelijk nog maar net zijn zwemdiploma op zak toen hij meedeed aan de expeditie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie