FunX

Van Extince tot New Wave: de allereerste Hiphop Quiz komt op televisie

foto: NTR
  1. Newschevron right
  2. Van Extince tot New Wave: de allereerste Hiphop Quiz komt op televisie

Hiphop krijgt eindelijk de aandacht dat het genre verdient in Nederland en wordt één dag voor de FunX Music Awards op een hele speciale manier geëerd. FunX en NTR hebben namelijk de handen ineengeslagen om de allereerste hiphop quiz op televisie te realiseren. Samen met grote namen zoals Bokoesam, Young Ellens en I Am Aisha wordt er een reis gemaakt door de geschiedenis van de Nederlandse hiphop en strijden de deelnemers voor de titel 'hiphop-kenner van Nederland’. De HipHop Quiz is op woensdag 29 mei om 21:10 uur te zien bij de NTR op NPO 3.

De eerste HipHop Quiz

Het is een speciale gelegenheid, want er is nog niet eerder een hiphop quiz op televisie uitgezonden. Ter ere van de FunX Music Awards moest dit natuurlijk gebeuren en gingen FunX en NTR een samenwerking aan. Hierbij werd de hele culture uitgeplozen en zijn er zes geweldige rondes vol kennisvragen, humor en heel veel muziek tot stand gekomen. Onder begeleiding van onze eigen radio-dj Fernando en de legendarische dj TLM, die bekendstaat als de rechterhand van Brainpower, nemen twee teams het tegen elkaar op. De teams bestaan uit Bokoesam, Sjaak, Eva Cleven, Young Ellens, I Am Aisha en Nora Akachar, die de strijd tegen elkaar aangaan en daarmee ook tickets voor de FunX Music Awards voor hun publiek kunnen winnen.

De deelnemers zorgden voor de meest hilarische televisiemomenten en namen geen blad voor de mond. Van Young Ellens die danste op een tafel tot I Am Aisha die ervan overtuigd was dat het er niet helemaal eerlijk aan toeging achter de schermen: dit wíl je natuurlijk niet missen.

De HipHop Quiz is op woensdag 29 mei om 21:10 uur te zien bij de NTR op NPO 3.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie