FunX

Hadden Kleine John en Chavanté beef?

foto: Moise Donkers
  1. Newschevron right
  2. Hadden Kleine John en Chavanté beef?

Kleine John en Chavanté zijn dit jaar in twee categorieën genomineerd voor een FunX Music Award, namelijk Best Group en Best Social Media. Daarnaast zullen de mannen een optreden geven. Maar voordat het zover was, kwamen ze even langs in de studio om bij te praten.

Geen beef

Vorig jaar was alleen Kleine John genomineerd voor een FunX Music Award in de categorie Next Best. Dat zorgde voor geruchten. Was er beef tussen Kleine John en Chavanté? De artiesten kunnen daar kort over zijn: nee, absoluut niet! Sterker nog, vannacht komen er twee nieuwe tracks uit van Kleine John en Chavanté. "Hij staat op mijn track en ik op de zijne."

FMA's

Dit jaar mogen de mannen misschien twee prijzen naar huis nemen. Maar of dat daadwerkelijk gaat gebeuren? De concurrentie is moordend. "Het zijn heftige tegenstanders", aldus Kleine John. Daarmee doelt hij vooral op Broederliefde, die de prijs al 8 keer op rij won. Wat er ook gebeurt, de artiesten zijn in ieder geval blij om op de FMA's te zijn en op te mogen treden. "Dat we hier zijn is al mooi."

Ster advertentie
Ster advertentie