FunX

De Rotterdamse Kubra vlogt over haar leven in een rolstoel

  1. Newschevron right
  2. De Rotterdamse Kubra vlogt over haar leven in een rolstoel

De 22-jarige Kubra is Nederlands eerste rolstoelvlogster. Twee jaar geleden veranderde haar leven compleet na een verwoestend auto-ongeluk. Ze raakte gedeeltelijk verlamd en belandde in een rolstoel. Sinds kort vlogt ze over nieuwe leven en vertelt wat de drastische verandering met haar doet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heftig

De Rotterdamse heeft geluk dat ze nog in leven is na zo'n heftig ongeluk. In Jouw Stad Rotterdam bracht ze Felicity terug naar het moment van het incident.

"Het was regenachtig weer en we reden over de snelweg. Ik zat wel achterin, maar voordat het gebeurde had ik éven mijn gordel afgedaan. Toen slipte de auto uit de bocht, is het drie keer tegen de vangrail aangekomen en is het twee keer getold. Tijdens het tollen van de auto ben ik uit de achterruit geslingerd, tegen de vangrail aan en de auto kwam weer tegen mij."

Fitgirl

Voor Kubra was één van de meest ingrijpende verandering dat zij niet meer kon lopen. Voor het ongeluk was ze een echte fitgirl en dat is iets dat ze nu nog mist. Ondanks alles wil Kubra nooit opgeven. "Ik heb heel veel doorzettingsvermogen en dat heeft mij heel ver gebracht. Dat zit in mijn karakter en daar ben ik heel blij mee."

Ster advertentie
Ster advertentie