FunX

Ashafar over verlaten Hella Cash: "Josylvio begreep m'n keuze"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Ashafar over verlaten Hella Cash: "Josylvio begreep m'n keuze"

Ashafar won twee jaar geleden nog de FunX Music Award voor Next Best, maar inmiddels is hij een gevestigde naam in de Nederlandse rapgame en staat hij aanstaande donderdag in de line-up van de awardshow in AFAS Live. In de FunX Music Awards Avondshow vertelt hij Nordin meer over zijn keuze om verder te gaan als zelfstandig artiest en zijn groei als rapper.

Weg bij Hella Cash

Ashafar maakte gisteren bekend weg te gaan bij het label Hella Cash en verder te gaan als zelfstandige artiest. "Ik vind dat ik nu op een level zit waarop ik voor mezelf moet gaan", legt hij uit aan Nordin. "Ik heb het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in mezelf en ik denk dat het nu tijd is voor mij om de scene op te eten."

Dat hij het label van Josylvio verlaat, betekent niet dat de twee rappers geen matties meer zijn. In tegendeel zelfs: "Hij is nog steeds m'n brada. Het is in goed overleg gegaan en hij begreep mijn keuze zeker", aldus Ashafar.

Volwassener

Ashafar bracht vorige week zijn nieuwe album Etappes uit, dat zijn vierde en laatste project bij Hella Cash is. Wat voor groei heeft hij in de afgelopen periode doorgemaakt? "De Asha van nu is volwassener en heeft meer ervaring", geeft hij aan. Toch zou hij geen een tip voor zijn jongere zelf kunnen bedenken. "Ik heb het perfect gedaan denk ik."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stem

Wie verdient er volgens jou een FunX Music Award? Je kan nog steeds stemmen op je favorieten artiesten. Wie er met de prijzen vandoor gaan, wordt donderdag 18 november duidelijk tijdens de awardshow in AFAS Live.

Ster advertentie
Ster advertentie